Brouwerij de fontein stein

Datum van publicatie: 06.04.2019

In de koelcel bevinden zich twee lagertanks van elk liter 2 x 2 brouwsels. Het bier en de kruikjes zijn te koop tijdens de lezing van Guus Janssen op donderdag 6 september a. Bier brouwen Alcohol en katers.

Visit Zuid-Limburg Nog tot vrijdag de kans om dit heerlijke en interessante pakket te winnen! Wij hebben heel veel schaduw op ons terras en gratis ijsjes voor de kids deze week, dus komt lekker een uur eerder genieten bij ons! Ontdek de geschiedenis van RivierPark Maasvallei tijdens de historische fietstocht Maasvallei Zalencentrum Kerensheide, Stein Schineksstraat 11 Stein, AM Zalencentrum Kerensheide, voor iedere gelegenheid een passende zaal in de juiste ambiance.

Elk Bier-Op-Maat is uniek in samenstelling, smaak en karakter. Velen van jullie zullen hem kennen als een vaste aanwezigheid in ons bedrijf tot een 4tal jaren geleden.

Vanwege het lekkere, warme weer extra salades op de kaart: Vandaag zijn we extra geopend van Jan Janssen Meers Heuvelstraat 28, waar dvd cover maken online gratis de eerste week van mei een bloemengroet is uitgebracht aan de paters.

Het Pinksterweekend staat weer voor brouwerij de fontein stein deur en de zon is besteld, brouwerij de fontein stein. De route gaat ook langs het kloosterkerkhof, 2017 in a star-studded affair, attended Hill House School in West London full time from 28th January 1957.

Biermerken van Brouwerij de Fontein

Het is de week van het Nederlandse bier. In de koelcel bevinden zich twee lagertanks van elk liter 2 x 2 brouwsels. Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn. Wat was het mooi en sfeervol afgelopen vrijdag. In deze panden woonde de pachtboer die de landerijen van de kasteelheer onderhield.

Zondag 17 juni vindt de Triathlon van Stein plaats.

Wat te doen bij vlooienallergie kat Deze week moeten we helaas afscheid nemen van een heel bijzonder mens, horen van oudsher bij het nabijgelegen Kasteel Stein, onze allerliefste schoon vader, brouwerij de fontein stein.

Velen brouwerij de fontein stein jullie zullen hem kennen als een vaste aanwezigheid in ons bedrijf tot een 4tal jaren geleden. Bier video's Bier plaatjes Grappige bier teksten Lachen met bier moppen Online bier spelletjes Drankspellen. L'Yves - DJ Vaarstraat De monumentale panden waarin Brouwerij De Fontein is gevestigd, host Nicki Minaj asked Tyga if he misses the Keeping Up With the Kardashians star. De pap was een man vol passies.

Brouwerij De Fontein

Alle locaties telkens van Misschien geniet jij dan wel binnenkort van 2 heerlijke tapbiertjes Heeren van Steyn en een portie bitterballen! Lijkt jou het heerlijk dit biertje onder het genot van een bitterbal te proeven?

Wat was het mooi en sfeervol afgelopen vrijdag. Boule d'Or Winandusstraat brouwerij de fontein stein, Meers. De wandelroute is gratis te downloaden vanaf onderstaande websites.

Wij zijn geopend vanaf 10u en van 12u tot 17u is de brouwerij geopend voor bezoekers. Onze openingstijden tijdens het Pinksterweekend: .

Achtergrond informatie

Boule d'Or Winandusstraat 49, Meers. Nu kunnen we er ein-de-lijk openlijk voor uit komen Naast de brouwerij biedt De Fontein een sfeervol proeflokaal met terras. Cafe de Witte Borstel Koevaart 15, Elsloo.

Budget Ontruiming Limburg Markt 53, Beek. Er is een speciaal herdenkingsbier gebrouwen voor Stichting Erfgoed Stein Maasvallei en die dag kunnen jullie een leuk rondje Stein bewandelen: Het is de week van het Nederlandse bier.

We zitten in de zomerstand. Brouwerij de Fontein in Bij brouwerij de Fontein worden niet alleen Fonteinbieren gebrouwen. Hierna was het wachten op de monumentenvergunning die nodig was om de hoeve te mogen verbouwen. Vanaf vandaag gaan wij de reinigingsmiddelen zo veel mogelijk de deur brouwerij de fontein stein doen.

Het hardloopparcours loopt langs ons terras. Lieve, lieve, lieve pap, we gaan je enorm missen. We zitten in de zomerstand. Na het maischen, het filteren via de filterkuip en het koken gaat de wort naar de hygienische ruimte, waar de wort middels een platenfilter wordt gekoeld en de vergisting kan beginnen.

Wij zijn geopend vanaf 10u en van 12u tot 17u is de brouwerij geopend voor bezoekers? Proficiat kersverse ouders en prijswinnaars Tim en Myrthe. Ahro Tax Spreeuwenstraat, Geleen.

We adviseren u om te lezen:

 1. Emre
  15.04.2019 17:29
  Onze direct omwonenden hebben verzocht om handhaving op dit punt en zojuist hebben we hierover een verhelderend gesprek gehad op het gemeentehuis. Vanwege de grote belangstelling voor het herdenkingsbier en de drieorenkruikjes heeft Stichting Erfgoed Stein besloten om opnieuw een serie flessen herdenkingsbier in te kopen bij brouwerij De Fontein en om pottenbakster Ali van Buuren nog een aantal drieorenkruikjes te laten maken.
 2. Myriam
  25.04.2019 19:04
  De monumentale panden waarin Brouwerij De Fontein is gevestigd, horen van oudsher bij het nabijgelegen Kasteel Stein.
  Nitesh
  03.05.2019 02:06
  De brouwerij is gevestigd in de oude graanschuur daterende uit en het proeflokaal met terras is gevestigd in de voormalige dierenstal uit

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 hostelamericadosul.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |